De praktijk

Ik ben Badia El Haddad,
moeder van 2 kinderen, een dochter Dina en een zoon Nidâl. In 1990 ben ik afgestudeerd aan het Rijksopleidingscentrum Voor Verloskunde te Rotterdam. Na het afstuderen heb ik her en der in het land waargenomen in 1e lijn verloskundigenpraktijken.

Sinds 1 september 1990 werk ik als verloskundige te gemeente Nederweert, Leudal en Weert. Vanaf 1 juli 2002 ben ik als solist doorgegaan, waardoor het beter mogelijk is om een intensieve band met jullie op te bouwen.

Mijn visie

Een uniek moment in jullie leven is aangebroken, wat je delen wil met mensen die jullie vertrouwen. Dat geldt óók voor jullie verloskundige. Je veilig voelen in goede handen is daarbij zeer belangrijk. Persoonlijke aandacht door één en dezelfde verloskundige met voldoende tijd om op al jullie vragen en eventuele wensen in te gaan.

Van kinderwens, eerste echo’s, zwangerschap tot bevalling en nazorg hetzelfde aanspreekpunt. Zwangere en partner staan in mijn praktijk centraal, daar pas ik de zorg graag op aan. Ik streef naar persoonlijke en professionele begeleiding gedurende de hele periode. Ik sta open voor jullie wensen en ideeën en houd daarbij de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel.

Het fijne van een solopraktijk is de kleinschaligheid, ruime persoonlijke aandacht en tijd die ik kan indelen naar jullie behoefte. Dat een solopraktijk de juiste keuze is, blijkt ook uit dit Wetenschappelijk onderzoek.

Stagiaires

Ik ben een opleidingspraktijk. Dit houdt in dat een aantal keer per jaar een verloskundige in opleiding van de Verloskunde Academie Maastricht bij mij in de praktijk stage zal komen lopen. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal zij enkele verloskundige handelingen doen. Dit gebeurt altijd onder mijn supervisie! Wanneer je er problemen mee hebt en liever geen begeleiding wilt door een student, kun je dit gerust aan mij vertellen. Ik zal via een brief in de praktijk tijdig laten weten, wanneer er een student aanwezig is.

Kwaliteitsregister

Als verloskundige blijf ik ook in mezelf investeren om mijn kennis en kunde bij te houden. In juni 2010 heb ik daarom het keurmerk kwaliteitsregister van het KNOV behaald. Ik sta daarom ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. Door inschrijving in dit register kan een verloskundige zich op een positieve manier onderscheiden. Ik kan mijn activiteiten bijhouden in een persoonlijk elektronisch dossier. Dit register is openbaar. Cliënten, zorgverzekeraars en andere zorgverleners kunnen het register via de website raadplegen: KNOV.

Headerfoto: Joyce Dur

Ik zoek een verloskundige

Ben je opzoek naar een verloskundige in de gemeente Nederweert, Leudal, Weert en omgeving?